AllMy.Bio

Wiki Article

allmy

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile müşterek çalıştığı 33 yaşındaki Avusturyalı forvet karınin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Fakat United, Bologna’nın küsurat alma ücreti talepleri ve zararlı tepkilerin bir kombinasyonu nedeniyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıkan taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi çağü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra skolastik West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline üstüne konuşmaları reddetti.

Orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna sahte dokuz göreviyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çhileıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması hasebiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi sadece 45 zaman oynadıktan sonrasında tutmak için yeterince muvafık görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları ortada Premier Lig’bile 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi çakerübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların kaynakünde sahiden yanlış bir eylem.”

Everton, Lille’den Belçikalı midi saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline transfer etti.

20 evetşındaki aktris, Premier Lig’bile sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini gelmek dâhilin Cumartesi devirü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve hileci kucakin bir ücret akseptans etti .

EvertonTV’ye “Everton’a binmek harika bir önsezi” dedi. “Oylumlu, makro bir kulüp olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun yıllar parçası cereyan etmek istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın yazın ilkokulinci imzası oldu.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda karşıtsında çısoy Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söylemiş oldu.

“Buradaki herkes beni hakikaten istediklerini ve benim ciğerin bir planları bulunduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol yönetmenü Kevin Thelwell ile yaptığım reymeleri düpedüz takdirname ettim. Bana nite oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok hava aldım.

“Yönetici en üst seviyede oynadı, birbunca şey kazandı ve aynı zamanda bir tutarlı saha oyuncusuydu. Ondan rabıta rastlaşmak çok şey tabir ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüyorum.

“İkisinin de çok lüks hırsı var ve bu benim tipim, şu demek oluyor ki eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a bildirmek istediğimiz bir aktör.

Midi sahamızı dermanlendirmeye yardımcı olacak birokkalı harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşlarında ve henüz da eksiksiz sürdürmek muhtevain muazzam bir potansiyele mevla.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu strüktürlacak La Liga allmy.bio açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Pasça, La Liga’nın daireı mali düzenlemelerine uymak dâhilin ele allıkınması gereken gülmeyen mali sorunlarla boğuşuyor.

Esasen bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve araç yaptırmak bağırsakin gelecekteki gelirlerinin heybetli bir kısmını sattığı demeına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı allmy.bio uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın yönı aralık pakt, müdafaaname oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile midi saha oyuncusu Franck Kessie’yi de imzaladı.

Bununla alay malay, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak bağırsakin Barca Studios ticari kolunda önemli bir tutam olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çtuzakışıyor.

üste, uzun süredir uhde fail defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu değçalışmaikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye saksılamasına ruhsat vereceğine itikatıyor, ancak ligde bunun bir kerede değil, ferdî olarak kuruluşlabileceğine üzerine bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı tutarlı saha oyuncusu Frenkie bile Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de ilgilendiğini anlatım ediyor.

Bununla birlikte, Bile Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yeni baştan mimarilandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona reisı Joan Laporta , kulübün Hollanda ulusal takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie bile Jong çok kaliteli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve trup arkadaşlarıyla omuz omuza çok sinerjilü bir orta sahamız var.

Teklifleri var fakat biz onun kalmasını istiyoruz ve o da tutmak istiyor.”

Barcelona antrparantez, Nou Camp’ta Piyasa günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite de dahil yapmak üzere bir paradigma oyuncuyu aktarma etmeye çkızılışıyor.

Laporta, “En oflaz şeyin ayrıksı bir ağırlıkmda raks etmek olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her hengâm saygı duyuldu, fakat ileriye selim bir adım atmaları gereken hin geldi. Bu hafta her ikisini bile allmy.bio düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page